Menu
AutohuurCanada

Europcar
Hertz
Alamo
Dollar
Budget
Avis

autohuurcanada.nl scenic

Reis met een huurauto door Canada

autohuurcanada.nl scenic

Canada, wissel vlakten af met bergen

autohuurcanada.nl scenic

Bekijk ook een beer vanuit uw huurauto

autohuurcanada.nl scenic

Zo'n SUV is toch wel fijn in Canada

autohuurcanada.nl scenic

Via de Dempster Highway naar de Arctic circle

autohuurcanada.nl scenic

De Dempster Highway is een gravelroad

autohuurcanada.nl scenic

Canada, rust en ruimte

Een auto huren in Calgary?

AutohuurCanada.nl vergelijkt auto´s van de verhuurders in Calgary.


Jorden

Bij AutohuurCanada geen gepuzzel!

De prijzen zijn voor de totale periode inclusief eventuele oneway-fee

Als u via ons boekt, is dat niet alleen een garantie dat u een auto voor de beste prijs huurt, maar dankzij onze flexibiliteit kunt u bovendien tot 48 uur vóór de ophaaldatum kosteloos annuleren, mocht er onverhoopt toch een reden hiervoor zijn. Auto Europe berekent geen annuleringskosten tot 48 uur vóór de ophaaldatum. Wilt u uw reservering wijzigen, dan kan dit kosteloos, bedenk dan echter wel dat dan het huurtarief en de beschikbaarheid gelden van het moment waarop u de wijziging maakt. vrijwel alle auto's zijn inclusief afkoop van het eigen risico.

VROEGBOEKEN LOONT!

In 'normale' seizoenen bleek vrijwel altijd: VROEGBOEKEN LOONT!. Mocht u de auto toch niet nodig hebben, dan kunt u hem kostenloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.

Roderick

Scherpe online prijzen

Op vakantie met de auto in Canada? Wij zoeken, berekenen en reserveren voor u uw huurauto in Canada. Maak gebruik van ons unieke online boekingssysteem; vul uw wensen in en laat ons de prijzen direct online berekenen. Dit scheelt u veel werk en onduidelijkheid.

Zorg dat u weet hoe u verzekerd bent, het staat duidelijk op de voucher. Als u voorbereid naar de balie gaat, dan is de kans op een tevreden afloop vele malen groter

Klik hier voor meer tips .

Autohuur tips

Graag helpen we u met tips aangaande het huren van een auto in Canada. Vrijwel alle auto's zijn inclusief afkoop van het eigen risico (met CDW). keus blijft uit Standard, Gold en met of zonder GPS.

Pas op met upgraden , vraag vooraf welke kosten hieraan zijn verbonden. Voor een (nieuw) kinderzitjes of nieuwe GPS kunt u ook terecht bij de Wallmart

Klik hier voor meer tips .

Laagste prijzen

Als specialist op autohuur in Canada zijn wij continue bezig de laatste aanbiedingen en prijsveranderingen in ons systeem te laden. Doordat onze database 24 uur per dag bij gehouden wordt bent u continue op de hoogte van de laagst prijs voor uw huurauto in Canada.

Calgary

Calgary, een kosmopolitische stad in Alberta met vele wolkenkrabbers, dankt zijn snelle groei aan zijn status als het centrum van de Canadese olie-industrie. Het is echter nog steeds doordrenkt van de westerse cultuur die het de bijnaam "Cowtown" opleverde, zoals blijkt uit de Calgary Stampede, de enorme juli rodeo en het festival dat ontstond uit de landbouwtentoonstellingen die hier ooit werden gepresenteerd.

Onze top 10 locaties zijn Montreal, Calgary, Toronto en Vancouver


Overzichtelijk gepresenteerd

Overzicht huurauto´s

Onze boekingsengine presenteert de voor u geschikte huurauto´s overzichtelijk, ze worden op prijs of kwaliteit gesorteerd afgebeeld.

Wie zijn wij

Hier staan we voor een aantal huurauto´s

Autohuur Wereldwijd is al weer meer dan 10 jaar actief op de online autoverhuur markt. Mocht u vragen hebben, we zijn op werkdagen bereikbaar op 035-7503221, e-mailen kan natuurlijk altijd op


Credit Card

U betaalt uw huurauto met een credit card. Na de betaling ontvangt u snel een voucher waarmee u de auto kunt ophalen. Bij het ophalen van de auto is een credit card op naam van de bestuurder vereist. Op uw credit card wordt vaak de borg gereserveerd. Het kan ook ziojn dat de verhuurder de borg van uw credit card afschrijft en weer terugstort na het retourneren van de auto.

AutohuurWereldwijd AutohuurCanada.nl is partner van AutoEurope ©